Pazar, Ekim 19, 2025
  • Anasayfa
  • E-dergi
  • Dergimize Abone Olun
  • Künye / İletişim
Beauty Türkiye
FFC
  • Makyaj
  • Bakım
  • Estetik
  • Sağlık
  • Moda
  • Teknoloji
  • Mekan/Etkinlik
  • E-dergi
  • |ENGLISH|
No Result
View All Result
Beauty Türkiye
  • Makyaj
  • Bakım
  • Estetik
  • Sağlık
  • Moda
  • Teknoloji
  • Mekan/Etkinlik
  • E-dergi
  • |ENGLISH|
No Result
View All Result
Beauty Türkiye
No Result
View All Result

Güzellik ve kozmetik sektörüne yeni bir bakış

Türkiye’nin yeni global kozmetik markası, Şerefiye Sarnıcı’nın etkileyici atmosferi eşliğinde güzellik tutkunlarına tanıtıldı. Güzellik ve kozmetik sektörüne yeni bir bakış, profesyonellik ve kalite getirmek amacıyla yola çıkan ve yıllara dayalı tecrübesiyle bu alandaki başarısını kanıtlayan Chic Nail Beauty and Cosmetic, üretimini artık Türkiye’de gerçekleştirecek.

2022/11/14
Güzellik ve kozmetik sektörüne yeni bir bakış

Güzellik ve kozmetik sektörüne yeni bir bakış Uzun yıllardır güzellik ve kozmetik sektöründe bulunan iş insanı Burcu Güzel Davud’un kurucusu olduğu Chic Nail Beauty and Cosmetic, 5. Yılını Şerefiye Sarnıcı’nda görkemli bir davetle kutladı. Medya, magazin ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin de hazır bulunduğu gecede aynı zamanda Türkiye’nin yeni global kozmetik markası “Chic Nail”in de tanıtımı gerçekleştirildi.

Üretimi Türkiye’de yapılacak
Güzellik ve kozmetik sektörüne yeni bir bakış, profesyonellik, sağlıklı ve kaliteli hizmet getirmek amacıyla yola çıkan Chic Nail Beauty and Cosmetic, üretimini artık Türkiye’de gerçekleştirecek. Türkiye’de üretimi yapılan ürünler Dünya’ya ihraç edilecek.

Chic Nail’in kurucusu Burcu Güzel Davud, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Davud, “Daha önce Paris’te üretimi yapılan markamız bundan böyle Türkiye’de üretilecek. Chic Nail ekibi olarak markamızı ülkemizde üretmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Organik içeriğimiz ile ürünümüzün kalitesini daha da artırarak ve skalamıza yeni ürünler ekleyerek yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

Medya ve cemiyet hayatı bu davette buluştu
 Şerefiye Sarnıcı’nın ev sahipliğinde düzenlenen geceye medya, magazin ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı. Gypsy Caz Grubu Manuş-u Âlâ sahne aldığı etkinlikte davetliler doyasıya eğlendi. Gecede davetlilere hediye takdimi de yapıldı.

Please login to join discussion

BEAUTY TURKEY TV

https://www.youtube.com/watch?v=o5tYJk5JFpM

E-Bülten Aboneliği

IMG ©2025 Her Hakkı Saklıdır

No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • İletişim
  • Makyaj
  • Bakım
  • Estetik
  • Moda
  • E-dergi
  • Sektör

IMG ©2025 Her Hakkı Saklıdır